  Terug naar overzicht

Ingebruikname modern filiaal van Trustbank Amanah in Paramaribo-Centrum.

Na bijkans anderhalf jaar de dienstverlening in haar vestiging aan de Dr. Sophie Redmondstraat no.93 te hebben gestopt, heeft Trustbank Amanah haar nieuw gebouw in gebruik genomen. De bouw van het modern en klantvriendelijk filiaal heeft ongeveer zeven maanden geduurd. Met deze centraal gelegen vestiging brengt Trustbank Amanah, voorheen de Trustbank, haar diensten en producten weer dichterbij haar cliënten.

 “ We zijn blij dat wij, als trendsetter van dit model van bankieren in Suriname, wederom onze dienstverlening vanuit deze vestiging kunnen voortzetten. Voorts breiden wij ons productassortiment eind dit jaar uit met primaire bankproducten en diensten zoals mobile - en internet banking, waardoor we een groter bereik en toegang tot onze gewaardeerde – en toekomstige klanten mogen verwachten" aldus CEO Maureen Badjoeri.

Trustbank Amanah is de eerste Islamic Bank in Suriname en de regio, die volledig conform de Shari’ah principes bank producten en diensten aanbiedt. Dit model van bankieren biedt alternatieven voor zowel Micro, Small and Medium Enterprises als voor particulieren. Trustbank Amanah is toegangankelijk voor een ieder die behoefte heeft aan bankdiensten en - producten. 

De bank werkt naar verbetering van haar dienstverlening, opdat cliënten alle gemakken van deze manier van bankieren mogen ervaren. Voorts bedankt Trustbank Amanah de gemeenschap, in het bijzonder haar cliënten, voor het in haar gestelde vertrouwen. Samen met u wordt gewerkt aan de ontwikkeling en ondersteuning van de Surinaamse economie.

Bron: Trustbank Amanah

Datum: 14-08-2018